-4 C
Rapla
Neljapäev, 30 nov. 2023
PersoonOma aja peremees Rain Tulp

Oma aja peremees Rain Tulp

Rain Tulp (55) naljalt endale puhkehetke ei leia. Ka suve kohta ütleb ta, et see ei ole aeg puhkamiseks. Koos abikaasa Tiiaga hoolitsevad nad Laukataguse puhkekeskuse eest ning just suvi on kõige tihedam hooaeg.

Iga nädalavahetus on broneeritud. Kui Rain parajasti Laukatagusel tööd ei rüga, tegeleb ta oma ettevõtte Metsaproff OÜ asjadega või väntab jalgrattaga. Näiteks eelmisel õhtul enne Raplamaa Sõnumitega kohtumist sõitis ta treeningu mõttes 75-kilomeetrise ringi.
Inimesed võivad Rain Tulpi teada mitme nurga alt. Kolmkümmend aastat tagasi oli ta Eesti tasemel rammumees. Armastus looduse ja metsa vastu väljendub nii tema töös kui ka teemakohastes postitustes, mida ta sotsiaalmeedias on avaldanud. Ennekõike tuntakse teda praegu võib-olla kui Laukataguse puhkekeskuse peremeest. Seal tegutseb ta koos oma abikaasaga ning tööd on palju.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused