16.6 C
Rapla
Neljapäev, 18 aug. 2022
spot_imgspot_img

Avatud stuudio päeval sai piiluda keraamikute töömaailma

Kohila sümpoosionist Tohisoo mõisas on kujunenud suvine traditsiooniline sündmus, millel on palju austajaid, eriti keraamikute endi seas. Tänavune, järjekorras juba 22. sümpoosion sai alguse 9. juulil ja kestab 1. augustini. Kahe kuupäeva vahele jääb mitu üritust, kuhu oodatakse külalisi.

Üks selliseid oli avatud stuudiote päev 15. juulil, kui sai jälgida, kuidas keraamikud oma tööd teevad, vaadata, mis neil juba valmis on saanud, ja esitada nende loomingu kohta küsimusi.

Avatud stuudiote giidituuri viis läbi publikuprogrammi koordinaator ja keraamik Aigi Orav, kes sõnas, et 22 aastat sümpoosionit elus hoida on päris suur ettevõtmine. „Aga meil on suurepärane mõis ja suurepärane kogukond, kes tunneb huvi ja tuleb alati vaatama,” lisas Aigi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised