19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Mahlamäel avati vastvalminud kortermaja

Raplas Mahlamäe tänavale kerkinud korterelamu ehitust said kõrvaltvaatajad jälgida alates 2020. aasta detsembrist. Nüüd on maja valmis ja pidulikul tseremoonial anti korterid uutele omanikele üle.

Uues kortermajas on kolmkümmend korterit, millest kõik on leidnud endale omaniku. Pidulikul tseremoonial kolmapäeva, 13. juuli õhtupoolikul olid kohal mitmed korteriomanikud ja lisaks ehitajale ka Rapla vallajuhid, koostööpartnerid ning külalised. Hoonele paigaldati sel õhtul ka viimane detail, aadressisilt Mahlamäe 7.

Kui kerida aega kaks-kolm aastat tagasi, siis seisis sama koha peal vana katlamaja, ohtlik ja lagunev hoone, mis lammutati 2020. aastal. Sealt edasi hakkaski kinnistu omanik Mivo Ehitus OÜ pingutama selle nimel, et rajada Mahlamäele kortermaja. Mivo Ehitus OÜ on Rapla kohalik ehitusettevõte. Ettevõtte juhataja Avo Allikmäe ütles pidulikul üritusel, et pärast maja valmimist on tema süda rahul.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised