14.9 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedNoored driftijad häirivad Rapla bussijaamas öörahu

Noored driftijad häirivad Rapla bussijaamas öörahu

Sõpradega koos väljas käimine on igati vahva sinnamaani, kuni sellega ei häirita kellegi teise rahu. Raplamaa Sõnumitele on teada antud sellest, et Rapla bussijaamas kogunevad noored häirivad õhtuti ümbruskonna rahu, driftides parklas oma autodega, saateks vali muusika.

Inimene, kes Raplamaa Sõnumitega sellest rääkis, on pöördunud oma murega ka politsei poole. Kesk-Eesti politseijaoskonna piirkonnavanem Jaan Sildoja ütles, et politsei on olukorraga kursis ning korduvalt nendel kogunemistel ka kohal käinud. 1. juunist kuni 17. juulini on politseis registreeritud seitse rahurikkumist, mis puudutavad bussijaama parklas hilistel tundidel kogunevaid seltskondi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare