26 C
Rapla
Laupäev, 13 aug. 2022
spot_imgspot_img

Ossikultuuri entusiastist kuulsaks driftijaks

Tänapäeval on driftiga tegelemine muutunud palju kergemini kättesaadavaks kui kunagi varem, huvilistel on võimalik osaleda legaalsetel treeningpäevadel ja õppida drifti koolis. Küll aga pole „ossikultuur” tänavatelt siiski kuskile kadunud ning lisaks legaalsetele võimalustele võib kummivilistajaid siiani tänavatel näha.

„Drift on kujunenud viimasel ajal kõige kiiremini arenevaks autospordialaks Euroopas, sest see on äge, kuid nõuab ka palju oskusi, hobina ja muu autospordiga võrreldes on kulud madalad,” sõnab Eesti Autospordi Liidu driftikomitee liige ja PRO klassi driftija Kristjan Salmre. Drifti populaarsus ei ole puutumata jätnud ka Eestit.

Kiiresti kasvava populaarsuse on taganud inimeste huvi kasv autokultuuri vastu. Hetkel on Eestis kõige populaarsem ikkagi ralli. Drift jääb rallikrossiga jagama teist-kolmandat kohta, lisab Salmre.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised