22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
UudisedAime Kikas pälvib Märjamaa valla tänukirja

Aime Kikas pälvib Märjamaa valla tänukirja

Aime Kikas on Vana-Vigala põhikoolis töötanud puhastusteenindajana alates 1999. aastast. 1. augustil suundub ta väljateenitud vanaduspuhkusele ning sel puhul annab Märjamaa vallavalitsus talle üle tänukirja.

“Aime on olnud kõik need aastad koolitädi kõige paremas mõttes – ta on hommikul see, kes helistab kella tundidesse; päeval see, kes silub kõik tekkinud loigud ja prahihunnikud; õhtul see, kes klassiruumid koristab,” ütleb Vana-Vigala põhikooli direktor Margit Liira.

Aimet jäävad koolis igatsema nii õpilased kui ka kollektiiv. “Aime on paljude laste usaldusisik, kellele usaldatakse oma mured ja rõõmud, kelle käest saab abi, kui miski on kadunud või katki. Kui vaja, oskab Aime ka kuri olla ning kõvemat häält teha, kuid suure osa ajast on ta nagu päike, kes soojendab, rõõmustab ja lohutab,” lisab Liira.

Tänukiri antakse armastatud koolitädile üle 1. septembri aktusel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare