21.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportAvis Utilitas Rapla sõlmis lepingu Tormi Niitsiga

Avis Utilitas Rapla sõlmis lepingu Tormi Niitsiga

Rapla korvpallikool

Avis Utilitas Rapla sõlmis lepingu uue mängijaga, kes on Tormi Niits (24). Viimastel aastatel Rakvere Tarvase ridades pallinud 198 sentimeetri pikkuse mängijaga oli põgusalt juttu juba möödunud aastal, nüüd on nii Avis Utilitas Rapla meeskond kui ka Niits otsustanud kindlalt edasi minna ühise lepinguga.

Rapla meeskonna juht Jaak Karp uuest lepingust: “Tormi Niits on mängija, kelle karjäär on arenenud tõusude ja mõõnadega, aga olenemata hooajast on teda alati iseloomustanud kompromissitu võitlejahing. See omadus on teda meie jaoks pidevalt pildil hoidnud ja nüüd oli mõlema poole jaoks aeg koostööks küps. Lisaks võitlejahingele on tal soov end tõestada ja mistahes mängijate vahel maksvusele panna! Me usume, et temas on peidus rohkem, kui seni välja on paistnud.“

Tormi Niits Raplasse siirdumisest: “Rapla on Eesti korvpallimaastikul minu jaoks väga hea valik, siinne mentaliteet utsitab kõvasti pingutama, püüdma võite ja saama üha paremaks nii väljakul kui ka tiimikaaslasena. Usun, et Raplas on meil väga suur šanss kirkaid medaleid püüda. Isiklikult saab kindlasti olema väga huvitav kogemus mängida välismaalasest peatreeneri käe all. Lisaks ootan juba väga esimest kodumängu, et mängida vägeva kodupubliku ees.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare