-3.3 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportRapla spordiveteranid kohtusid suvemängudel Kohilas

Rapla spordiveteranid kohtusid suvemängudel Kohilas

Ants Lindre

Rapla Spordiveteranide Koondise suvemängud toimusid 16. juulil Kohila spordikompleksis, kus selgusid koondise meistrid kergejõustikus ja petankis.

Ennelõunal mängiti petanki, kus osales 6 naist ja 8 meest. Paremusjärjestuseks kujunes: Eha Tolm, Marika Kotka, Hille Kand ning Imre Korsen, Tiit Kand, Kalju Kalda. Kergejõustikus selgusid paremad viies vanusegrupis naistele ja meestele. Kavas oli 60 m ja 400 m joooks, kaugushüpe, kuulitõuge, kettaheide ning maastikujooks. Kergejõustikus võistles 12 naist ja 21 meest.

3×3 korvpallis osales kaks meeskonda, kes mängisid omavahel kolm mängu. Mängudega 2:1 jäi peale võistkond koosseisus Egert Varimets, Raido Laes, Mati Männa ja Hainar Vendt. Leili Kaas korraldas koos tütre Kaiega perevõistluse, kus osales 6 võistkonda. Edukaim oli perekond Anniko. Nooleviskes oli edukaim Kalmar Kusmin 82 silmaga 100 võimalikust. Naistest sai parima tulemuse Ene Siitsmann 71 silmaga. Lapsi ja täiskasvanuid osales kokku 58.

Leili Kaas komplekteeris kohtunikekogu, peakohtuniku ja mängude korraldajana tegutses Aavo Kergand. Sekretariaadis registreerisid võistlejaid ja kirjutasid diplomeid peasekretärina Liia Tarto ja Silvi Mitt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare