8.8 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
UudisedMärjamaa valda rajatakse mitu uut päikeseparki

Märjamaa valda rajatakse mitu uut päikeseparki

Vallavalitsus on alates 29. juunist andnud ehitusloa viiele päikesepargile Märjamaa vallas. Need tulevad Moka, Laukna, Konuvere, Käbiküla ja Kohatu külla.

29. juunil andis Märjamaa vallavalitsus välja ehitusload Moka külas Mergema kinnistule, Konuvere külas Männiku kinnistule ja Laukna külas Metsaviha kinnistule päikesepargi rajamiseks. „Mergema parki rajab eraisik, Männiku parki Enefit Green AS, Metsaviha parki Sunly Land AS,” ütles Märjamaa abivallavanem Villu Karu. Lisaks on vallavalitsus andnud 8. juulil ehitusloa Kohatu külas Hiie kinnistule ning 19. juulil Käbikülas Miku kinnistule päikesepargi rajamiseks. Ka nende puhul on rajajaks eraisik.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused