spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
UudisedMõnes Rapla piirkonnas ei levi ERR-i raadiokanalid

Mõnes Rapla piirkonnas ei levi ERR-i raadiokanalid

Teatud Rapla piirkondades ei ole võimalik raadioga kuulata Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) kanaleid, sest raadio ei püüa neid lihtsalt kinni. Sellise tõdemusega pöördus Raplamaa Sõnumite poole üks kohalik meesterahvas. Eriti tõstis ta probleemi tõsidust esile Mahlamäe piirkonnas ning Põllu tänaval. Ta ütles, et seades raadio ERR-i sagedustele, kõlab sealt vastu ainult sahin. Probleem on püsinud aastaid.

“Piltlikult öeldes ei tea hommikul üles ärgates isegi seda, mis riigikord meil valitseb. See olukord on ebanormaalne,” sõnas ta.

Veel ütles toimetuses käinud meesterahvas, et ta on sellekohaste küsimustega pöördunud nii Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti (TTJA) kui ka kohalike Rapla tehnikakaupluste poole, kes kõik on probleemist teadlikud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused