13.3 C
Rapla
Pühapäev, 14 aug. 2022
spot_imgspot_img

Raplamaa JK jäi jõulises mängus alla Tallinna Kalev U21-le

Raplamaa JK hooaeg Esiliiga B-s on siiamaani kulgenud üle kivide ja kändude. Viimati võõrustati esmaspäeva, 1. augusti õhtul Rapla Kesklinna kooli staadionil Tallinna JK Kalev U21 meeskonda ning kaotati 0:2. Kohtumise 6. minutil viis Kenlou Laasneri tabamus vastasmeeskonna 1:0 juhtima. See skoor püsis tablool kuni 62. minutini, kui Tallinna JK Kalev U21 läks Pavel Marašovi väravast juhtima 2:0 ning selle skooriga kohtumine lõppeski.

Tegemist oli alles esimese Raplamaa JK kodumänguga viimase kuu aja jooksul. Kohtunik lubas kohtumise vältel suhteliselt jõulist mängu ning mängijad kasutasid seda ära. Samas oli tegemist ka lahtise mänguga, kus pall käis kiirelt ühe värava alt teise alla.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised