7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
6. augustil sai politsei teate, et Kehtnas lõi 32-aastane mees korterelamus oma elukaaslast, kes sai viga.

Rapla vald
4. augustil alustati menetlust selles, et 28. juuli õhtul on Raplas sisenetud korterisse ning varastatud sealt käekott, mobiiltelefon ja suitsupakk. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 104 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.
8. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et 6. augusti õhtul lõid Raikkülas seni tuvastamata mehed ühte 40-aastast meest ja kahte 30-aastast meest, kes said viga.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Kulupõlengud
2. augustil kell 16.36 kutsuti päästjad Kehtna valda Lellapere-Nurme külla, kus põles kulu. Päästjate kohale saabudes põles umbes 300 ruutmeetrit kulu, mida asusid kustutama Rapla päästjad. Kehtna vabatahtlikud tegelesid viljapõllu kaitsmisega. Põleng likvideeriti kella 17.34-ks.
5. augustil kell 11.25 teatati kulupõlengust Märjamaa vallas Konuvere külas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel. Päästjate kohale saabudes põles tee ääres umbes 4 ruutmeetrit kuivanud heina, mis oli niitmisest maha jäänud. Põlengu võis põhjustada maha visatud suitsukoni.

Põllul põles põhukoorem
5. augustil kell 12.16 helistati Häirekeskusesse, et Rapla vallas Vana-Kaiu külas põleb põhukoorem, mis on põllule maha kallutatud. Kohale sõitnud päästjad kustutasid põhuhunniku ning otsisid veel tulekoldeid. Lisavett tõi abivalmis talumees oma paagiga juurde, nii et sündmus sai lõpu 13.45.

Toit kõrbes, kui korteriomanik magas
5. augustil kell 22.21 teatati Häirekeskusele, et Kehtna vallas Järvakandi alevikus Staadioni tänava kortermajas on tunda toidukõrbemise lõhna. Kohale sõitnud päästjad tuvastasid korteri, kust tuli kärsahaisu, ja sisenesid sinna akna kaudu. Korterist avastati töötav pliit, mille plaat oli tulipunane ja eritaski kärsahaisu. Korteri omanik aga magas. Päästjad ajasid ta üles, tegid selgitustööd ning tuulutasid toad. Korteris oli ka aegunud suitsuandur, mis lebas kapi peal, seega paigaldasid päästjad lakke uue anduri.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised