13.3 C
Rapla
Neljapäev, 6 okt. 2022
spot_imgspot_img

Märjamaa lasteaedades tekkis tänavu järjekord

Märjamaa vallas on sel õppeaastal lasteaiakoha ootel varasemast enam lapsi. Kas Märjamaal on beebibuum või uued perekonnad kodu leidnud või asi hoopis lasteaiakohtade vähenemises? Uurisime vallast, millest selline olukord tekkinud on ja kuidas see lahendatakse.

Vallasekretär Maigi Linna: Sellel õppeaastal on tõesti rohkem lapsi järjekorras, aga see ei ole midagi väga tavatut ega seotud Ukrainast tulnud perekondadega. Konkreetset põhjust ei oska välja tuua, suurt rahvaarvu tõusu ei ole ka. Lasteaiakohtade arvu vähendatud ei ole. Järjekorda jäi lapsi Vana-Vigalas ja Valgus. Märjamaa lasteaiast Pillerpall välja jäänud lastele pakuti kohti Orgitale või lastehoidu. Hetkel on kõik soovijad pakutud variandid vastu võtnud. Vabu kohti on veel Sipa-Laukna lasteaias ja Kasti-Orgita lasteaia Kasti majas.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised