6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
UudisedLiituvad Kohila valla Prillimäe Lasteaed Põnnipere ja Kohila Lasteaed Sipsik

Liituvad Kohila valla Prillimäe Lasteaed Põnnipere ja Kohila Lasteaed Sipsik

24. augustil võttis Kohila Vallavolikogu vastu otsuse kahe Kohila valla lasteaia ümberkorraldamise kohta, eesmärgiks  suunata enam ressurssi lasteaia sisutegevustesse, rühmameeskondade tugevdamisse, tuua uut kvaliteeti lasteaia juhtimisse ning selle kaudu luua lastele veelgi paremat arengukeskkonda.

Muudatustest tingituna korraldatakse ümber kahe lasteaia tegevus, 1. veebruarist jätkab tegevust lasteaed Sipsik kümne rühmaga kahes tegevuskohas: Sipsiku maja Kohilas ning Põnnipere maja Prillimäel. Lasteaia direktorina jätkab Kristina Mägi ning Põnnipere majja luuakse õppealajuhataja koht.
Kohila lasteaed Sipsiku direktor Kristina Mägi leiab, et tegu kahte lasteaeda ühendada on läbimõeldud ja kaalutletud otsus. Lisaks mainib ta, et kindlasti saab olema uus algus väga põnev ja hariv.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare