13.8 C
Rapla
Reede, 7 okt. 2022
spot_imgspot_img

Naine ähvardas õhkrelvaga

3. septembril laekus politseile teade, et Rapla vallas ähvardas 61-aastane naine õhkrelvaga talle tuttavat 68-aastast meest.
Tüli, mis viis õhkrelvaga ähvardamiseni, puhkes kahe Kabala külas elava naabri vahel. „Millest täpsemalt arusaamatus tekkis, on veel selgitamisel. Hetkel käib kriminaalmenetlus avaliku korra rasket rikkumist käsitleva paragrahvi järgi, kuid sõltuvalt selguvatest asjaoludest võib muutuda ka paragrahv, mille alusel kriminaaluurimist läbi viiakse,” sõnas prokuratuuri avalike suhete osakonna nõunik Kauri Sinkevicius.
Õhkrelvaga ähvardamine võib tugevalt häirida kannatanu ja seda pealt nägevate inimeste turvatunnet. „Kõrvalseisjana ei ole võimalik kuidagi kindel olla, kas tegemist on mängu- või õhkrelvaga või koguni päris tulirelvaga,” ütles Kauri Sinkevicius. Seetõttu reageerib ka politsei neile sündmustele alati täie tõsidusega, et võimalik ohtlik olukord ära hoida. „Ka politseinikel ei ole võimalik distantsilt veenduda, kas tegemist on või ei ole päris tulirelvaga, mistõttu on sellised sündmused lisaks avalikkuse turvatunde mõjutamisele ohtlikud ka relvataolise esemega vehkijale endale,” lisas Sinkevicius.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised