7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
30. augustil alustati menetlust selles, et 14. juulil maksis 64-aastane naine 350 eurot 35-aastasele mehele, et see tooks traktoriga metsast välja küttepuud. Siiamaani ei ole naine saanud soovitud teenust ega makstud raha tagasi.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Teele kukkunud puu
30. augustil kell 16.08 käisid päästjad Rapla vallas Purila külas eemaldamas teele kukkunud puud.

Turbarabas grilliti viinereid
31. augustil kell 9.05 sõitsid päästjad Raplasse Rabajärve äärde, kus turbarabas oli tehtud lõket, mis ikka tossas. ATVga kohale jõudnud päästjad kustutasid lõkke. Selgus, et keegi oli mitu päeva varem turbapinnasel tuld teinud, mis jäi hõõguma. Päästjad leidsid sündmuskohalt ka vardad, millel viinerid alles otsas.
Päästeamet tuletab inimestele meelde: enne lõkkekohast lahkumist veendu, et lõke on täielikult kustunud või lase lõkkel täielikult ära põleda või kustuta see veega.

Ka Vaimõisas oldi grillimisel hooletud
3. septembril kell 8.08 teatati häirekeskusesse, et Märjamaa vallas Vaimõisa külas tõuseb metsast suitsu. Helistaja oli drooni lennutanud, kui märkas halli suitsu. Kohale sõitnud päästjad avastasid, et põleb umbes 0,3 hektarit pinnast ja süttinud on ka sinna maha kukkunud puud. Päästjad asusid tulekahju likvideerima, kustutustööde käigus saeti maha veel kaks kukkumisohtlikku puud. Põleng likvideeriti kella11.05ks. Päästjad puhastasid ala mahalangenud puudest ja okstest. Põlengualalt leiti ka grill ning potid pannid, ilmselt põhjustas tulekahju hooletu grillimine.

Aespas süttis kompostikast
5. septembril käisid päästjad Kohila vallas Aespa alevikus kustutamas 3×3 meetrist kompostikasti. Majaelanikke kodus ei olnud.

Lääne päästekeskus

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare