4.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
SisuturundusSisuturundus: Vihmast päeva saab sisustada põnevate tegevustega

Sisuturundus: Vihmast päeva saab sisustada põnevate tegevustega

„Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!”

Sisuturundus

Selle suve erakordselt kuumad ja troopilised ööd pakuvad võimalust oma suvist puhkust aktiivselt sisustada. Lisaks mõnusatele rannailmadele on ka ööd nii soojad, et õues jätkub tegemist varajaste hommikutundideni. Kohati tekib tunne, et elame nagu Vahemere ääres, kus tõeline seltskonnaelu algab alles pärast päikeseloojangut. Tõeliselt kuum suvi meie laiuskraadidel küll kaua ei kesta ja kõikidel ei ole võimalik oma puhkuseid täpselt sellele ajale planeerida.

Kaua planeeritud suvise puhkuse võib rikkuda hoopis mitmepäevane hoovihm, mis kahjuks sageli pärast pikka leitsakut loodust jahutama saabub. Kui teie puhkus on sattunud just sellisele vihmasele ajale, ärge laske oma tujul langeda, vaid võtke ette hoopis mõni nendest toredatest tubastest tegevustest. Mõnikord peab oskama lihtsalt olla, võtta aeg maha ja veeta päev ainult iseendaga.

Leidke endale põnevat lugemist
Kõige nauditavam tubane tegevus on mõnusalt diivanil tassikest teed või kakaod rüübata ja mõnda uut või vana, armastatud raamatut lugeda. Tänapäeval on tohutult palju erinevaid võimalusi – e-raamatud, raamatuvahetused ja audioraamatud. Raamatufännidel ei ole mingit põhjust ennast kodust välja ajada, kui ilm seda ei soosi. Lugematul hulgal kirjatükke leiab internetist nii kirjutatud kui ka sisseloetud kujul.
Kes armastab ikka vanamoodsalt paberist lehti keerata, saab seada sammud lähemasse raamatupoodi või raamatukokku. Raamatupoodide kohvikud on saanud väga mõnusaks ajaveetmiskohaks, kus lubatakse isegi poest võetud raamatuid veidi lehitseda, nautides sinna kõrvale kooki ja kohvi.

Pühkige vanad lauamängud tolmust puhtaks
Millal te viimati kabet või monopoli mängisite? See tegevus eeldab nüüd seltskonda, kui te just ei eelista pasjanssi laduda. Õppige selgeks mõni uus ja huvitav kaardimäng või õpetage lastele musta notsut ja linnade põletamist. Paljude lapsepõlve lemmikud seltskonnamängud pakuvad vaheldust ka lastele ja noortele.

Mängige vahelduseks mobiilimänge
Viimaste uuringute kohaselt on maailmas naiste hulgas kõige armastatum mäng Candy Crush.
Lapsed eelistavad pigem Robloxi või Subway Surferit, noorukid Call of Duty strateegiamängu. Tasub rakenduste poodides veidi ringi vaadata ja mõni uus ja huvitav mäng endale alla laadida. Tegevust jätkub sellega kindlasti tundideks. Kui soovite lisada oma mängudesse veidi riski ja põnevust, võib üle vaadata Eesti kiirkasiinod.

Üllatage end mõne uue toiduga
Eriti pingeline väljakutse on leida retsept, mis vastab täpselt teie kodus juba olemas olevatele toiduainetele. Ehk leiabki lõpuks põnevat kasutust ammu kapis seisnud kalakaste või idamaine vürtsisegu!? Saage inspiratsiooni külmkapis leiduvatest koostisainetest või ammutage mõtteid internetist, mis on täis miljoneid põnevaid retsepte koos valmistamisõpetustega.

Vaadake ära terve sarja hooaeg
Erinevatest voogedastuskanalitest meil puudu ei ole ja sealt leiab väga palju uusi kodumaiseid ja võõramaiseid sarju. Õnneks või kahjuks on tänapäeval soovi korral võimalik ilma reklaamipausideta ära vaadata terve sarja üks või mitu hooaega. Pool päeva on sellega rahulikult sisustatud. Kui istumisest villand saab, võib vahelduseks end jälle üllatada mõne koogiretsepti või maitsvate snäkkidega.

Kuulake loengut, saadet või intervjuud
Kas teadsite, et internet on tulvil erinevaid eestikeelseid podcast’e, kus lahatakse suhteid, poliitikat, finantseerimise põhitõdesid, erinevate inimeste elulugusid ja palju muud huvitavat. Mitmeid neist saab kuulata täiesti ilma rahata, kuid näiteks Spotify kaudu avaneb veelgi enam võimalusi paljude saadete järelkuulamiseks.
Ka Rahvusringhääling annab oma rakenduste või veebilehtede kaudu ligipääsu väga erinevatele saatesarjadele, kuuldemängudele ja intervjuudele. Väga mõnus on näiteks oma kappide ja sahtlite sorteerimise kõrvale mängima panna mõni silmaringi avardav salvestis.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare