7.7 C
Rapla
Laupäev, 3 juuni 2023
ArtikkelSotsiaal- ja tervishoiutöötajad panid kirja ootused üksteisele

Sotsiaal- ja tervishoiutöötajad panid kirja ootused üksteisele

Hooldekodu kutsub välja kiirabi, et kehva enesetundega kliendile abi saada. Saabuv brigaad pahandab, sest olukorra saaks lahendada tegelikult õde ja nende aega on kergekäelise kutsega raisatud. Hooldekodud ütlevad nõutult, et soovituse kiirabi poole pöörduda andis perearstikeskus. „Me oleme kahe tule vahel,” tõdes Rapla hooldekeskuse juhataja Anne-Ly Pedaja.

See oli üks muredest, mis sotsiaal- ja tervishoiutöötajate ühisel seminaril üles kerkis. Seminari eesmärk oligi arutada, kuidas abivajaja õige teenuseni jõuaks. Ühe ülesandena jagunesid seminaril viibinud inimesed neljaks grupiks: hooldekodude töötajad; perearstid ja -õed; kiirabi-EMO-haigla personal ning sotsiaaltöötajad. Igal grupil tuli panna paberile ootused teistele gruppidele, mille üle hiljem ühiselt arutleti.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused