-7.3 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedRS Podcast: Täiskasvanute haridus

RS Podcast: Täiskasvanute haridus

Mõte selle kohta, et inimesele piisab ühest haridusest elu lõpuni on selgelt oma aja ära elanud. Tänases Raplamaa Sõnumite podcastis jagavad kogemusi kolm täiskasvanud õppijat, kes on teinud enesetäiendamise üheks osaks oma elustiilist. Nendeks on Ingrid Savi, Maarja Võrk ja Ulvi Blande. Kahel neist on ettenäidata ka tiitlid – Ingrid Savi valiti 2008. aastal aasta õppijaks nii Rapla maakonnas kui üleriiklikult. Maarja Võrk pälvis Raplamaa aasta õppija tiitli 2021. aastal. Kõik kolm räägivad mida täiskasvanuna õppimine neile andnud on. Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Saade valmis seoses Täiskasvanud Õppija Nädala ehk TÕN-iga, mis toimub perioodil 12. kuni 23. oktoober.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused