7.7 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
UudisedRapla maakonda lisandus pakiautomaat

Rapla maakonda lisandus pakiautomaat

Ajal, mil Eesti Post sulgeb postkontoreid ja postipunkte, kuid pakkide saatmine kasvab, on suurenenud nõudlus pakiautomaatide järele. Seda eriti väiksemates kohtades, kus neid seni olnud pole.
„Augustist alates kuni selle nädala lõpuni paigaldame koostöös omavalitsustega Eestis 21 uut pakiautomaati, näiteks Viljandi-, Valga-, Pärnumaale jt maakondadesse. Sealhulgas oli ka Raplamaa – uue pakiautomaadi sai Kivi-Vigala. Omnival on nüüd Eestis üle 300 pakiautomaadi, sh 23 asulas on see ainuke,” sõnas Omniva meediasuhete juht Kristina Haavala.
Edaspidi planeeritakse pakiautomaate juurde paigaldada ka Raplamaale. „Ettepanekuid selleks on esitanud nii kohalikud omavalitsused kui ka eraisikud,” sõnas Haavala. Koostöös omavalitsustega on alates kevadest üle vaadatud posti- ja pakiteenuste korraldus ning mahud.
„Pakiautomaat on osa terviklikust posti- ja pakiteenuste osutamisest ning arvestame paigaldamisel nii omavalitsuse initsiatiivi, piirkonna elanike arvu, teenuste kasutamise mahte kui ka pikemas vaates piirkonna arenguid. Samas ei kao pakiautomaatide kasvava kasutamise kõrval postiteenus, selle toob kohale personaalne kirjakandja ja osutavad postipunktid ja -kontorid,” rääkis Kristina Haavala.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused