17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
KrimiPuhumisreid maakonnas

Puhumisreid maakonnas

17. ja 18. septembril kontrollis politsei Raplamaal suuremate asulate Rapla, Kohila ja Märjamaa ümbruses autojuhtide kainust. “Tegime nii rivis puhutamist kui ka sõidukijuhtide pistelist kontrolli,” ütles Kesk-Eesti patrullitalituse juht Alar Smirnov.
Kokku kontrollis politsei kahel päeval 2363 juhti. “Tuvastasime kümme autojuhti, kes olid mootorssõiduki rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist. Alustasime nende suhtes väärteomenetlust.
Lisaks tabasime reidi käigus ühe narkojoobe kahtlusega juhi, fikseerisime ühe suure piirkiiruse ületamise, kus autojuht ületas lubatud sõidukiirust vähemalt 40 km/h. Tuvastasime ka, et ühes puhumiskontrolliks kinni peetud autos ei olnud turvavöö nõuetekohaselt kinnitatud,” tegi Smirnov reidist kokkuvõtte.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare