14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
SportRapla saalihoki mees- ja naiskond tõid karikavõistlustelt võidu

Rapla saalihoki mees- ja naiskond tõid karikavõistlustelt võidu

Laupäeval, 16. septembril osalesid Kaitseliidu Rapla maleva saalihoki naiskond ja Rapla hokiklubi meeskond Andres Aosaare mälestusele pühendatud karikavõistlustel Tamsalus.
Karikavõistlustel osales 5 nais- ja 4 meeskond ning mängiti olümpiasüsteemis. Rapla naiskonnale tagas esimeses ringis edasisaamise võit kevadistel meistrivõistlustel. Järgmine vastane, Mustvee, selgus loosi teel. Võiduga 2:0 Mustvee üle pääseti finaali, kus kohtuti Järva-Jaaniga. Rapla võitis tulemusega 6:0.
Rapla hokiklubi mehed võitsid 1:0 Tabajaid ning läksid finaalis kokku Lauka Kolhoosiga. Normaalaeg lõppes selles kohtumises 1:1, mängu võidu otsustas karistusvisete seeria. Lõppseis 2:1.
„Oli mõnus mängupäev hooaja alustuseks! Ja kuigi treener ütles ka paar head sõna, siis koostas ikkagi mängude põhjal pika nimekirja, mida vaja paremaks teha, ja alustasime drilli juba esmaspäeval. Meeskonda päästis seekord võit treeningkava karmistamisest,” on mängupäev kokku võetud saalihoki naiskonna Facebooki lehel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare