2.7 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
UudisedPodcast: Avis Utilitas Rapla sihib uuel hooajal Eesti meistritiitlit

Podcast: Avis Utilitas Rapla sihib uuel hooajal Eesti meistritiitlit

Uus korvpallihooaeg on peagi algamas. Avis Utilitas Rapla peab uue hooaja esimese kohtumise laupäeval, 1. oktoobril kui külla sõidetakse TalTech/Optibet meeskonnale. Raplamaa Sõnumite podcastis on seekord külas Rapla korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp ja pikaaegne raudvara Sven Kaldre. Samuti jagavad oma mõtteid fotograaf Siim Solman ja ajakirjanik Siim Jõgis.

Juttu tuleb sellest kuidas Avis Utilitas Rapla uueks hooajaks valmistunud on ning kas kevadel lõppenud hooaja pettumus on jäetud selja taha. Saatekülalised jagavad arvamusi näiteks selle kohta kui palju annab tervele liigale juurde Ukraina suurklubi BC Prometey liitumine. Hooaja eesmärkidest rääkides ütles Jaak Karp, et tema ei pelga konkreetseid eesmärke välja öelda ning klubi soov on saavutada Eesti meistritiitel.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused