-5.1 C
Rapla
Teisipäev, 28 nov. 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
5. oktoobril teatati politseile, et 43-aastane mees ähvardas taluhoovil teenistuskohustusi täitvaid ametnikke.

Rapla vald
6. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et mees lõi 50-aastast naist, kes sai viga.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Vanainimene kukkus kodus
4. oktoobril kell 9.20 sõitsid päästjad Märjamaa alevisse Nõmme tänavale, kus vanainimene oli oma kodus kukkunud ega saanud püsti. Päästjad pääsesid akna kaudu kannatanu juurde ning avasid ukse, et kohale jõudnud meedikud saaksid abivajaja üle vaadata.

Korteris põles laud
4. oktoobril kell 16.20 kutsuti päästjad Kohila valda Prillimäe alevikku Sõpruse tänavale, kus helistaja nägi oma aknast, et naabermajas esimesel korrusel asuva korteri põrandal põleb midagi. Teataja sõbranna käis ka ukse taga, kuid keegi ust ei avanud. Päästjad pääsesid korterisse ning leidsid eest põleva laua, mis kustutati. Suitsu täis korterist toodi välja agressiivne ja ilmselgete joobetunnustega korterielanik, kellega tegeles edasi politsei. Kiirabi selle sündmuse puhul ei vajatud. Tulekahju võis alguse saada hooletust suitsetamisest. Korteris puudus suitsuandur.

Eksinud marjuline
5. oktoobril kell 16.34 kutsuti päästjad Kohila valda Aandu külla otsima kadunud marjulist. Eksinud marjuline leitigi drooni abil ning toodi ATVga rabast välja. Päästesündmus lõpetati kell 18.24. Otsingutega tegelesid Nõmme päästjad oma ATV ja drooniga, lisaks politsei.

Teele kukkunud puud
6. oktoobril kell 14.41sõitsid päästjad Märjamaa valda Vana-Vigala külla, kus teele oli kukkunud puu. Päästjad likvideerisid takistuse ja vabastasid tee liiklusele. Kell 14.58 sõitsid päästjad Rapla valda Vahakõnnu külla teele kukkunud puud eemaldama. Kell 18.22 käisid päästjad Märjamaa vallas Konuvere külas teele kukkunud puud eemaldamas. Päästjad reguleerisid liiklust, likvideerisid takistuse ning puhastasid tee.

Uuskülas hävis tules elumaja
7. oktoobril kell 20.53 sai Häirekeskus teate, et Rapla vallas Uuskülas põleb puidust elumaja teine korrus ja inimene võib olla hoones. Päästjate kohale saabudes põles maja lausleegis. Kohe asuti hoonet kustutama ning valmistuti ka hilisemaks suitsusukeldumiseks. Vahepealse luure käigus selgus, et allatuult asuv hoone on samuti tuld võtmas, kuid uue tööliiniga saadi põlenguoht maha. Kella 21.43-ks oli tule levik peatatud ning tegeleti järelkustutustöödega. Otsingute käigus leidsid päästjad hoonest hukkunud meesterahva. Päästesündmus lõpetati kell 1.22.
Tules hävis puitvooderdusega palkmaja mõõtmetega 9×12 meetrit, püsti jäid vaid seinad. Põlengut käisid kustutamas Kohila, Märjamaa, Rapla kutselised ja Kehtna vabatahtlikud päästjad.
Tulekahju tekkepõhjus ja täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Auto kraavis
8. oktoobril kell 22.30 kutsuti päästjad Rapla valda Ülejõe külla, kus sõiduauto oli sõitnud kraavi. Päästjad eemaldasid autol akuklemmid.

Järelevalveta lõke
9. oktoobril kell 20.29 teatati põlevast lõkkest Kehtna vallas Kaerepere alevikus. Päästjad leidsid eest põleva lehehunniku, mille juures inimesi polnud. Päästjad kustutasid lõkke 100 liitri veega.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused