14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Märjamaa vald
12. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et septembri lõpus peatus majutusasutuses 37-aastane mees, kes jättis tasumata majutuse, toateeninduse ja asutuses tarbitud alkoholi eest. Majutusasutusele tekitatud varaline kahju on 250 eurot.

Rapla vald
12. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 6. oktoobril varastas seni kindlaks tegemata isik Raplas Viljandi maanteel kauplusest tooteid, millega tekitas kauplusele varalist kahju üle 360 euro.
13. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rapla valla elanikud sõlmisid suusõnalise kokkuleppe oma koju ventilatsiooni paigaldamiseks ning kandsid osa töörahast ettemaksuna kolmanda isiku arvele ja osa tasuti sularahas mehele, kes lubas ventilatsiooni paigaldada. Mees ei ole tänaseni töödega alustanud ega tagastanud kogu ettemakstud summat. Tekitatud varaline kahju on ligemale 1800 eurot.
15. oktoobri hilisõhtul sai politsei teate, et Raplas lõi 61-aastane mees korteris 68-aastast meest.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Katkine ahi ajas suitsu sisse
13. oktoobril kell 16.59 sõitsid päästjad Rapla valda Purila külla Tamme teele, kus tuba oli suitsu täis ning töötas suitsuandur. Elanik oli juba välja saanud. Kohapeal selgus, et vanainimene oli teinud ahju ja pliidi alla korraga tule, kuid katkise ahju tõttu hakkas suits sisse tulema. Päästjad ventileerisid ruumid ning keelasid kütmise enne, kui korstnapühkija on küttekolded üle vaadanud. Sündmusest teavitati ka valla sotsiaaltöötajat.

Põles turbapinnas
14. oktoobril kella 13.10 ajal käisid päästjad Kohila vallas Vilivere külas kustutamas 35-ruutmeetrisel alal 20 sentimeetri sügavuselt põlevat turbapinnast. Ilmselt oli põleng pinnases vindunud juba päevi.

Liiklusõnnetus Nõmmeotsa külas
15. oktoobril kella 20.20 ajal käisid päästjad Märjamaa vallas Nõmmeotsa külas kahe sõiduautoga juhtunud liiklusavariil, kus tagasid tuleohutuse ja vabastasid tee segamatuks liikluseks.

Torm murdis puid
17. oktoobri öösel ja hommikul käisid päästjad 10 väljakutsel eemaldamas teedelt murdunud puid.
17. oktoobril kell 15.24 käisid päästjad Kohila vallas Põikma külas eemaldamas teelt murdunud puud.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare