spot_img
-1.2 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportPAF-liiga kohtumises tuli tunnistada vastase paremust

PAF-liiga kohtumises tuli tunnistada vastase paremust

Laupäeval Raplas peetud PAF-liiga kohtumises tuli Avis Utilitas Rapla meeskonnal tunnistada vastase BK Ventspilsi 9-punktilist paremust. Rapla jaoks oli tegemist selle hooaja teise kaotusega, mäng lõppes tulemusega 78:87.
Laupäeva õhtupoolikul peetud kohtumine pakkus avaveerandajal publikule tõelist viskemöllu, sest resultatiivset minekut ning tabavat viskekätt näitasid nii kodumeeskond kui ka külalised Lätist. Suureskooriline esimene veerand kuulus tulemusega 26:28 napilt Ventspilsile.
Teisel veerandajal “jookse-viska mäng” enam läbi ei läinud ning mõlemad meeskonnad suunasid fookuse kaitses kompamisele. Seetõttu kuivas kokku ka mängupilt ja skoor püsis enam kui kolm minutit paigal. Avis Utilitas Raplal õnnestus sel veerandil visata 11 punkti, Ventspilsil aga 9, mille tulemusel mindi poolajapausile viigiseisul.
Riietusruumist naastes hakkasid visked taas kukkuma, kuid seda paraku peamiselt vastastel, kes said selgelt paremini jooksma ja selle tulemusel asusid ka mängupildis domineerima. Kolmanda veerandaja lõpuks vaatas tabloolt vastu seis 52:63 ehk visketabavuse ning loogiliste lahenduste leidmisega hädas olnud Rapla jäi lätlastest maha 11 punktiga.
Otsustaval veerandajal aitas küll Tyler Cheese punktiskoori tõsta ja vahet vähendada, kuid võiduks sellest sel korral ei piisanud, sest Ventspilsi mängijad olid rünnakutel peatamatud. Avis Utilitas Rapla pidi seega tulemusega 78:87 vastu võtma kolme võidu kõrvale teise kaotuse.
Enim punkte kogus taas Tyler Cheese, kes tõi meeskonnale 22 silma. Tema järel oli Obrad Tomic 11 punktiga. Rait-Riivo Laane pärast kaotust: “Hooaeg on alles alguses ja meil on veel palju arenguruumi. Tuleb kõvasti edasi treenida.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused