3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kehtna vald
19. oktoobril sai politsei teate, et 8. ja 19. oktoobri vahel murti ukse lõhkumise teel sisse talumajja, kust varastati erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 150 eurot.
20. oktoobril sai politsei teate, et 19. ja 20. oktoobri vahel murti sisse kokku nelja garaažiboksi. Ühest varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on ligi 350 eurot. Kahest garaažiboksist varastati erinevaid tööriistu ja 13 pudelit viina. Vargusega tekitatud kahju on üle 1600 euro. Neljandast varastati akukettsaag ning garaažiukse lõhkumise ja vargusega tekitatud rahaline kahju on hinnanguliselt 380 eurot.

Kohila vald
18. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ettevõtte laost on varastatud erinevat tüüpi puitmaterjali. Vargusega tekitatud kahju on üle 2400 euro.
24. oktoobril teatati politseile, et 20. oktoobril varastas seni tundmatu mees Kohila alevis Lõuna tänaval kauplusest alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on üle 220 euro.

Märjamaa vald
20. oktoobril sai politsei teate, et 43-aastane mees lõi 44-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Rapla vald
19. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 12. oktoobri hilisõhtul varastati Raplas avalikust asutusest mitu paari jalanõusid ja kõlarid. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 400 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Mees sai metsatöödel viga
24. oktoobril kella 10.09 ajal aitasid päästjad Rapla vallas Kasvandu külas kanderaamiga kiirabiautoni transportida metsas metsatöödel viga saanud mehe.

Päästjad aitasid abitut vanainimest
23. oktoobril kell 16.37 teatati, et Lelle alevikus Rohu tänaval ei saada kontakti seal elava 91-aastase naisega. Muret tundis tema tütar. Päästjad avasid jõuga ukse ja leidsid põrandal abitult lebava naise. Patsient viidi kiirabiautosse.
Päästjad käivad sageli väljakutsetel, kus vanemad üksi elavad inimesed on kodus kukkudes viga saanud ning ei suuda enam ise püsti saada. Halvemal juhul ootab kannatanu abi tunde või isegi päevi, enne kui keegi naabritest või möödujatest appihüüdeid kuuleb või mõni lähedane hädasolijast teada saab. Eakate ja liikumisraskustega inimeste kodud on kasulik tõsiste tagajärgedega kukkumiste ennetamiseks kohandada. Nõuandeid selleks saab omavalitsuse sotsiaaltöötajatelt ning leiab ka päästeameti kodulehelt https://www.rescue.ee/et/kukkumised.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare