17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
SportRapla korvpallinoortele rohkelt võite

Rapla korvpallinoortele rohkelt võite

Nädalavahetusel käisid Rapla korvpallikooli noored võistlemas. Mänge oli küll vähe, kuid võite see-eest rohkelt.
U19 tüdrukud said oma teises mängus võidulisa, kui 60:40 alistati Audentese SK/TSK võistkond. Hea võitlus kogu tiimilt kaitses ja ka lauavõitluses, miinuspoolele saab sel korral kirjutada rünnakute realiseerimise.
Laupäeval mängisid U13 poisid esimese Eesti meistrivõistluste mängu sel hooajal. Keila/Saue Korvpallikooli võistkonna vastu alustati mängu hästi ning sama joont suudeti suures osas hoida. Tasuks kindel võit, mille pealt tore vaheajale vastu minna.
Kolm U16 võistkonna liiget Bia Aller, Lisann Terras ja Elis Aarma said sel nädalavahetusel kogemuste lisa U15 EGBL etapil, mängides Audentese Spordiklubi võistkonnas. Tüdrukud said Tallinnas toimunud etapil 3. koha.
Noormeeste II liiga võistkond võttis pühapäeval suuna Hiiumaale, kus hooaja neljandas mängus mindi vastamisi KK Askus Jetoiliga. Mäng võideti kindlalt ning sellega teeniti turniiritabelisse neljandad järjestikused võidupunktid. Järgmine mäng juba neljapäeval, kui kodusaalis minnakse kell 18.15 vastamisi Haapsalu meeskonnaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare