-0.1 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SisuturundusRakvere Teater Raplas

Rakvere Teater Raplas

Rapla kultuurikeskuses etendub novembri lõpus Ray Cooney komöödia „Oi, Johnny”, hoogne lugu, kus ühest valest pääsemiseks tuleb leiutada üha uusi ja uusi, mässides end aina enam valede sasipuntrasse.
Lavastuse peategelane Johnny on suures hädas. See selgub juba esimestel minutitel, kui publik saab teada, et John Smith, Londoni taksojuht, ei ole ööseks koju tulnud. Olukorra teeb eriti täbaraks see, et Johni ootavad murelikult koju kõrvutiasuvates piirkondades kahes kodus kaks naist, Mary ja Barbara, mõlemad tema abikaasad. Loomulikult ei tea naised teineteise olemasolust midagi. Kui John Smith saab koju jõudes aru, et tema peensusteni kalkuleeritud graafik on õnnetuse tõttu koost lagunenud ja saladus ähvardab ilmsiks tulla, läheb lahti võidujooks, et olukorrast puhtalt välja tulla.
Lavastaja Peeter Raudsepp: „Vähemalt selle kaks tundi, mis meie lugu kestab, saab tegelane elada uljalt ja panna kõik oma fantaasiad ja elujõu mängu.” Publikut naerutavad Rainer Elhi, Ülle Lichtfeldt, Anneli Rahkema, Eduard Salmistu, Madis Mäeorg, Märten Matsu ja Tarmo Tagamets.

Sama päeva hommikul kell 11 etendub Rapla kultuurikeskuses lastele Andrus Kivirähki „Sirli, Siim ja saladused”.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare