9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedVesiroosi ujumiskoht läbis uuenduskuuri

Vesiroosi ujumiskoht läbis uuenduskuuri

Talisuplejad saavad alustada hooaega uutes tingimustes, sest Raplas asuv Vesiroosi ujumiskoht läbis möödunud nädalal uuenduskuuri.
Tööde käigus paigaldati vana ujumissilla asemele uus. Samuti paigaldati parkla ning ujumiskoha vahele laudtee ning kaks päevitusplatvormi, mis asuvad ranna parklapoolsel küljel. Kõik tööd läksid kokku maksma 16 460 eurot ja 3 senti. Neid teostas Vibur OÜ. Sellest summast 15 000 eurot tuli nõndanimetatud riikliku katuserahana EKRE-lt. Ülejäänud osa kaeti Rapla valla eelarvest.
Omaette küsimus on see, miks tuli tööd ära teha novembris, vahetult enne seda, kui lumi maha sadas. Rapla abivallavanem Rain Terras selgitas, et selle taga on kaks põhjust. Esiteks sooviti võimalikult vähe segada ujujaid ning teiseks tuli tööd teostada vastavalt rahastuse spetsiifikale. “Vahendid olid ette nähtud käesolevaks aastaks,” sõnas Terras.
Tööd objektil kestsid vähem kui nädal aega. Nende käigus ei laiendatud ujumisala ning Terras kinnitas, et see ei ole ka vallavalitsusel plaanis. Nüüd saavad talisuplejad uuendused järele proovida, aga tavasuplejad peavad ära ootama uue ujumishooaja alguse suvel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare