spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedInglipuu soovid ootavad täitmist

Inglipuu soovid ootavad täitmist

Juba 13. korda käivitus Maxima heategevusprojekt Inglipuu, mis toob tänavu rõõmu ligikaudu 2000 lapsele. Inglipuud jõudsid poodidesse 22. novembril. Majanduslikes raskustes perede laste kingisoove saavad heategijad täita kuni 11. detsembrini.

Laste jõuluunistustega Inglipuud asuvad 48. poes üle Eesti. Tänavune soovide rohkus peegeldab üldist habrast majanduskeskkonda. Raplamaal saavad heategijad täita 52 lapse jõulusoovid. Inglipuud on üleval Rapla ja Märjamaa Maximates, kus mõlemale puule sai 26 soovi riputatud.

Päev peale ametliku Inglipuu ülespanekut olid aga Rapla Maximas laste kingisoovid juba leidnud endale inimkujul ingldi, kes laste soove täita tahavad. Soov teha head tundub olevat üle Eestiline, kuna juba 23. novembril kirjutati heategevusprojketi lehel, et pea kõik inglid on leidnud heategijad ja nüüd ootavad kauplused, kust ingel on võetud, neid koos kingitustega tagasi, et täidetud kingisoovid jõuaksid õigeks ajaks laste jõulupuu alla.

Kingituste pakkimise eest hoolitseb kaubanduskett ise ja lasteni aitab pakid toimetada piirkonna sotsiaaltöötaja. Heategevusprojekti eesmärgiks on tuua jõulurõõmu ka neisse peredesse, kuhu jõuluvana muidu ei jõua.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused