26.6 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
SportKaitseliidu Rapla malev võitis hõbeda

Kaitseliidu Rapla malev võitis hõbeda

Annika Tammus

13. novembril toimus Märjamaal kuues Kaitseliidu avatud saalihokivõistlus, kus osalesid võistkonnad nii Kaitseliidust kui ka kaitseväest, osalejaid on olnud ka teistest jõustruktuuridest. Võistlus oli väga põnev ning mitmes mängus väga tasavägine.

Osales viis võistkonda, kõik mängisid kõigiga läbi. Esimese ja teise koha otsustas Viru ja Rapla maleva omavaheline mäng, mille Viru võitis 3:2. See mäng kulges nagu võrdsete vahel, kord üks peal ja siis teine ning oli väga haarav kaasaelajatele. Mõlemad suutsid võita kõiki teisi vastaseid. Kolmanda koha saavutas eelmise aasta võitja Harju malev/KJ Hokiklubi, kes oli kindlasti väga tugev vastane. Neile osutus ilmselt seekord määravaks vähene vahetuste arv. Neljas koht läks väga head mängu näidanud Team Kaitsevägile.

Kiitust väärib uus tulija Alutaguse malev, kellel oli esimesel korral suhteliselt keeruline juba kogenud vastastega, kuid iga mänguga läks neil tunnetus paremaks ja meeleolu oli ikka rõõmsameelne ning toetav. Võistluspäev oli tasemelt tugev ja väga nauditav nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele. Rapla heale tulemusele aitas kaasa mõnus võistlusvaim.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare