12.2 C
Rapla
Pühapäev, 26 mai 2024
SportAlu spordihoones selgusid Lääne prefektuuri meistrid sulgpallis

Alu spordihoones selgusid Lääne prefektuuri meistrid sulgpallis

Alu spordihoone võõrustas taas Politsei- ja Piirivalveameti Lääne prefektuuri meistrivõistlusi sulgpallis. Aastate jooksul on kujunenud traditsiooniks, et just seal selguvad Lääne prefektuuri parimad sulgpallurid. Võistlusel osales tosin politseisportlast.
“Vaatamata sellele, et paaril viimasel aastal pole sulgpallivõistlusi prefektuuris toimunud, ei olnud osalejatel mänguoskused kaduma läinud. Peeti hulgaliselt pingelisi heitlusi ja võitja selgus alles viimaste löökidega,” rääkis Lääne prefektuuri operatiivkeskuse instruktor Rein Künnap. Ta lisas: “Ettepaneku korraldada mõõduvõtt just nimelt Alu spordihoones tegi Kesk-Eesti politseijaoskonna Rapla piirkonnapolitseinik Raido Galjaev, kes oli ka ise aktiivne mängija ja mitmekordne medalivõitja.”
Lääne prefektuuri meistrivõistlusi sulgpallis korraldatakse aastast 2012.

Esikolmikud:

Mehed
1. Mihkel Karjamaa
2. Nigolas Saarnak
3. Tõnis Saarnak

Naised
1. Tiina Trofimova
2. Klaarika Martma
3. Moonika Raudsepp

Segapaarid
1. Mihkel Karjamaa, Moonika Raudsepp
2. Nigolas Saarnak, Meili Kapp
3. Arvi Laak, Kristel Põhjala

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare