spot_img
-1.7 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ValladRapla valdKaks ideed saavad Rapla gümnaasiumi kaasavast eelarvest raha

Kaks ideed saavad Rapla gümnaasiumi kaasavast eelarvest raha

Rapla gümnaasiumi kaasava eelarve hääletuse tulemusel on selgunud kaks ideed, mida rahastatakse kooli eelarvest. Enim hääli, mõlemal juhul 31, said õpilastelt ideed “Mõnnad kott-toolid” ja “Keerutades kevadesse”. Napilt jäi kolmandaks idee “Klips-klõps kooli ajalukku” (28 häält). Ülejäänud kolm ideed said hääli alla kümne. Kokku oli hääletajaid 1.-5. detsembrini toimunud elektroonilisel hääletamisel 104.
Idee “Mõnnad kott-toolid” taga on Karl-Joonas Romulus ja Kauri Kreem. Nende mõte muuta õpilaste vaba aeg mugavamaks saab teoks ja koolile soetatakse 12 uut kott-tooli. Sellega väheneb mure istekohtade leidmise pärast ja oma ideed tutvustades tõid poisid välja ka selle, et soetatavaid kott-toole saab kasutada ka õue-alal, kuna need on lihtsasti puhastatavad. Kott-toolid plaanitakse soetada kahes värvitoonis.
Idee “Keerutades kevadesse” autorid on Adele Zubov, Brigitte Panker ja Stella Sepman. Nende soov korraldada Rapla gümnaasiumis uhke kevadball saab samuti teoks. Tüdrukute eesmärk on veeta koos kooliperega mõnus õhtu ja luua ühiseid uusi mälestusi. Balli kuupäevaks on hetkel paika pandud 21. aprill. Oma idee tutvustamisel rääkisid tüdrukud sellest, keda nad esinema kutsuvad ja millised õpetajad on juba andnud nõusoleku balli korraldamisel kaasa aidata.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused