-13.9 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
SisuturundusMilline kingitus osta jõuludeks? Originaalsed kingiideed

Milline kingitus osta jõuludeks? Originaalsed kingiideed

Mida osta jõuludeks? Kui see küsimus hoiab teid öösiti ärkvel, leiate siit käputäie kasulikku inspiratsiooni. Soovitame sel aastal valida oma lähedastele originaalsed kingitused. Tavaliste kingituste asemel kutsuge nad imelisse emotsioonide ja elamuste maailma – kinkige neile unustamatud elamused!

Kuidas üllatada lähedasi pühade ajal?

Paljudele seostuvad jõulukingid kaunilt pakitud karpidega kuuse all. Teise võimalusena võivad need olla kinkekotid. Üllatus on suur, kui jõulupuu alla ilmub ümbrik … Seda avades nuputab kingisaaja kindlasti, mis seal sees on. Kõlab nagu ideaalne detsembrikuu üllatuse stsenaarium? Saate muuta selle oma lemmikuks! Tellige elamusvautšer ja pange see dekoratiivsesse ümbrikusse. Saaja näoilme saab olema hindamatu, küll näete!

Mida osta kuuse alla – põnevad ja ebatavalised kingiideed

Üks huvitav kingiidee on kutse pimeõhtusöögile. See on pakkumine inimestele, kes ihkavad kulinaarseid elamusi. See on kindlasti midagi originaalset ja ainulaadset. Kui nägemismeel on söömise ajaks „välja lülitatud”, töötavad ülejäänud meeled täiskiirusel. Huvitav pakkumine on ka sõit koerarakendiga – see on ideaalne idee jõulukingiks. Sellise sõiduga kaasnevad emotsioonid sööbivad kindlasti kauaks teie lähedaste mällu.

Kursused ambitsioonikatele ja uudishimulikele – hariv kingitus

Huvitav idee on jõulukingitused kursuste näol kingisaaja huvidega seotud teemadel. Tänu sellele saab kingisaaja oma teadmisi süvendada ja omandada uusi pädevusi. Valida saab nii keele- ja erialakursuste kui ka kulinaaria- või keraamikatöötubade vahel! Leiate igaühele midagi, mis on tema maitse järgi. Isikliku arengu kinkimine on tõeliselt tore plaan, mida tasub meeles pidada ja ellu viia.

Adrenaliinirohked kingitused

Originaalne kingitus on ka selline, mis jääb kauaks meelde. Kindlasti kuulub selliste kingituste hulka pöörase sündmuse vautšer: langevarjuhüpe, benji-hüpe, karjääris sukeldumine. Kas teie lähedaste hulgas on mõni inimene, kes armastab saada tugevat annust adrenaliini? Sellisel juhul on tema jaoks ideaalne kingitus ekstreemüritus, kus tal pole seni olnud võimalust osaleda. See võib olla sõjalise ellujäämise mäng, motokross või nädalavahetuse ellujäämiskool. Kutsuge lähedane üritusele, mille käigus on tal lisaks lõbutsemisele võimalus oma taktikalised oskused proovile panna!

Kingituse originaalsus ja selle sobitamine kingisaajaga on väga olulised elemendid. Tänu neile on kingitusel võimalus saada üheks ägedamaks kuuse all!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused