spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 29 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ValladKehtna valdJärvakandi terviserada sai üle aastakümnete taas valgustuse

Järvakandi terviserada sai üle aastakümnete taas valgustuse

Üle kolmekümne aasta on taas võimalik Järvakandi terviserajal pimedal ajal suusatada. Möödunud nädalavahetusel töötas õhtune valgustus esmakordselt ametlikult, kuid testimise mõttes oli rada valgustatud juba varem.

Täielikult on valgustatud ühe kilomeetri pikkune rada. Kui lisada ka staadioniring, on raja pikkus 1,5 kilomeetrit. Staadioniringile lisavalgustust ei paigaldatud, ent sinna paistab osaliselt tänavavalgustus. Valgustus algab Tupiku mäe juures, seega saab pimedal ajal sõita lisaks kilomeetrisele rajale ka Tupiku mäeni ja tagasi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused