spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedRapla kesklinna Konsumi esiuks sai uuesti korda

Rapla kesklinna Konsumi esiuks sai uuesti korda

Rapla kesklinna Konsumi Tallinna maante poolne uks saadi reede, 16. detsembri õhtupoolikul uuesti tööle. Rivist väljas oli see rohkem kui 24 tunni vältel. Rikki läks see neljapäeva, 15. detsembri pärastlõunal.

Rapla Tarbijate Ühistu esimees Väino Sassi ütles, et uks saadi uuesti tööle omade jõududega ning selle funktsioneerimist jälgitakse pidevalt. Veel ütles Sassi, et remondimeeskond oli küll kutsutud, kuid nad ei jõudnud õigel ajal kohale, et probleem juba varasemalt likvideerida. Selle aja vältel kui uks oli rivist väljas olid kliendid suunatud kauplusesse tulema parklapoolsest uksest. Selleks olid esiukse peal väljas vastavad sildid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused