spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedÕpilasfirmade laadal tegid ilma uuenduslikud tooted

Õpilasfirmade laadal tegid ilma uuenduslikud tooted

17. detsembril toimus Raplas Rappeli keskuse koridoris õpilasfirmade laat, kus osalesid 45 õpilasfirmat üle Eesti. Raplamaad esindas kaheksa õpilasfirmat- üks Rapla kesklinna koolist ja seitse Kohila gümnaasiumist.

Viis tundi kestnud laadal käisid peale ostjate ringi ka žüriiliikmed, kelle ülesanne oli vaadelda väljapanekuid, hinnata tooteid ja õpilaste müügioskust. Kuigi laada üldmulje oli tänavu väga tugev, silmapaistvaid ja häid õpilasfirmasid oli väga palju, siis mõned paistsid siiski veel erilisemalt silma. Žürii jagas välja suurima käibe, parima müügi, parima toote, parima väljapaneku ja parima miniõpilasfirma tiitli.

Kokku tehti tänavusel õpilasfirmade laadal käivet 3626.50 eurot. Suurima käibe, 700 eurot tegi õpilasfirma Pela (Tallinna reaalkool), kelle tooteks on humoorikas lauamäng “Mida meemi?!”. Parima müügi tiitel läks õpilasfirmale Löffel (Läänemaa ühisgümnaasium), kes müüs lusikatest tehtud sõrmuseid. Parima toote tiitel läks õpilasfirmale Toolik (Läänemaa ühisgümnaasium), kelle tehtud veekindlast materjalist istumisalus sai palju kiidusõnu ja selles õpilasfirmas nähakse ka tugevat potentsiaali kasvada päris ettevõtteks. Parima väljapaneku tiitli sai õpilasfirma Helendus (Läänemaa ühisgümnaasium), kes teeb lugemislampe ja raamatutest öölampe.

Miniõpilasfirmasid osales laadal kolm, kellest parimaks tunnistati Toidukoda (Rapla kesklinna kool), kes valmistab väikseid ja maitsvaid soolaseid ja magusaid snäkke.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused