spot_img
1.6 C
Rapla
Esmaspäev, 30 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelEidapere külje all hoiti elus Richard Saaliste mälestust

Eidapere külje all hoiti elus Richard Saaliste mälestust

Eelmisel nädalal möödus 73 aastat lahingust, mille käigus langesid Eidapere külje all metsavennad Artur ja Richard Saaliste. Lahingu aastapäev oli kolmapäeval, 14. detsembril ning siis kogunes väike seltskond lahingu asukohta tähistava mälestuskivi juurde, et meenutada metsavendade tegevust.

Teiste seas võttis mälestusüritusest osa Toomas Tõnisson. Aastate jooksul on kujunenud traditsiooniks, et 14. detsembril süüdatakse mälestuskivi juures metsavendade auks küünlad. Mälestuskivi paigaldati endise punkri asukohta, kus elasid nii Artur kui ka Richard Saaliste.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused