24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedERR salvestas president Alar Karise aastalõpuintervjuu Vana-Vigala mõisas

ERR salvestas president Alar Karise aastalõpuintervjuu Vana-Vigala mõisas

Teisipäeval, 20. detsembril salvestas Eesti rahvusringhääling (ERR) Vana-Vigala mõisahoone saalis aastalõpuintervjuu president Alar Karisega. Traditsiooniline aastalõpuintervjuu toimub igal aastal eri paigas ning seekord valiti selleks Vana-Vigala mõisahoone, kus praegu tegutseb põhikool.

Presidendi kommunikatsiooninõunik Indrek Treufeldt selgitas, et president Karis on eelistanud aastalõpuintervjuu kohana just haridusega seotud paiku, kuna haridus on talle südamelähedane valdkond. “Kooli oleme valinud ERR-iga koostöös. Vana-Vigala mõis on väärika ja põneva ajalooga paik, mis on näinud segaseid aegu, hävingut (kasvõi 1905. aasta revolutsioonis) ja hiljem ka taastamistööd,” tõi Treufeldt välja.

Intervjuu salvestati mõisahoone teise korruse saalis ning see läheb eetrisse 23. detsembri õhtul ETV-s.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare