-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
GaleriiKaereperes avati uus autoremonditöökoda

Kaereperes avati uus autoremonditöökoda

Kaereperes avas teisipäeval, 3. jaanuaril oma uksed uus remonditöökoda, mis keskendub rasketehnika ja sõiduautode remondile. Töökoja avamise taga on ettevõte Rasketehnika OÜ, mida veavad Janar Kleitsman ja Jürgen Essi. Tegelikult võeti esimesed tööd vastu juba detsembris, kuid pidulik ning ametlik avamine oli just 3. jaanuaril.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
jüri
5. jaan. 2023 08:35

tublid olete

jüri
10. jaan. 2023 19:15
Vasta  jüri

Saa kaineks,vaata neid tegelasi.Eriti see vana kelm ja valetaja Essi.

Ants
11. jaan. 2023 20:20

Tugeva reklaami maitsega artikkel. Ei ole ilus ronida võõrasse rahakotti aga … ikkagi tahaks teada mis sellise loo hind on. Ega muidu ei küsiks, kui 21. aastal poleks ise asja torkinud. Jäin tol aastal töötuks. Pöördusin Rapla töötukassasse ja puha. Ettenähtud aja sain puhata ja otsisin iseseisvalt tööd. Töötukassa pakkus aeg-ajalt erinevaid kohti ja nende hulgas oli ka Jürgen Essi ettevõte. Tegin väikese uurimise ehitusmaastikul ja selguski, et pahandused on varjutanud selle nime. Tumedad pilved on praegugi netis üleval. Pöördusin koheselt töötukassa poole ja andsin teada, et nende pakutava ametikoha taga on paha lõhnaga ettevõte … noh, nii see oligi.… Loe edasi »