14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ValladKohila valdVahur Tarkmees lahkus Kohila Maja juhi kohalt

Vahur Tarkmees lahkus Kohila Maja juhi kohalt

Vahur Tarkmees otsib uusi väljakutseid pärast Kohila Maja suurprojekti lõpetamist. „Minu tugevused on juhtimises, organiseerimises, arendamises,” selgitas ta.

Aastavahetusega andis Tarkmees Kohila vee-ettevõtte juhtimise üle ettevõtte senise finantsjuhi Vivika Urbi ja tootmisjuhi Aare Aderi kätte. Tarkmees juhtis ettevõtet veidi enam kui neli aastat. Selle aja sees viis ta ellu ühe Kohila valla suurima investeeringu ehk Aespa-Vilivere ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni projekti.

Miks otsustasite Kohila Majast lahkuda?
Põhjused, miks otsustasin Kohila Majast lahkuda, selginesid pikema perioodi vältel, vaadates endasse ja arvestades Kohila Maja ja valla huve. Suur investeering sai Aespa-Vilivere ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni projektiga tehtud. Ühtekuuluvusfondi toetus, mis ühele projektile oli üldse võimalik saada (koos omaosalusega 25 miljonit eurot), sai maksimaalselt nii-öelda koju toodud. Rohkem ei olnud praegu kohe ja ruttu võimalik raha sellesse projekti saada. Paraku jäävad ca 380 kinnistut raha ootele, et ÜVK nendeni tuua. See ei pruugi lähema viie aastagi jooksul sündida.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Annely
26. jaan. 2024 13:56

tore poiss, kui talle maksad siis surub läbi kõik asjad.