13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
SisuturundusSisuturundus: ANNE PALUVER ikka veel 27!

Sisuturundus: ANNE PALUVER ikka veel 27!

„Pisuhänd“, „Tabamata ime“, „Saateviga“, „Päikesepoisid“, „Kes aevastas?“, „Norman Vallutaja“, „Meelejahutaja“ – kes ei mäletaks neid legendaarseid saateid ja lavastusi. Anne on mänginud koos Jüri Järveti, Eino Baskini, Rein Areni, Aarne Üksküla, Jüri Krjukovi, Urmas Kibuspuu, Elle Kulli, Ita Everi, Helgi Sallo ja paljude teiste korüfeedega. Säravamaid hetki tema karjäärist kajastabki Toomas Kalli komöödia, mille on lavastanud Henrik Normann.

Millest mõtleb näitleja enne oma juubelietendust, keda ta meenutab, milliseid uskumatuid lugusid jutustab? Igavesti noor Anne Paluver ei tunne end sugugi seitsmekümnesena, vaid on ikka veel 27! Sellest vanusepiirist ei ole ta iialgi nõus üle astuma, jäädes alati hingelt nooreks. Nalja saab ka seekord, mis on nii elementaarne, et piinlik oleks seda üle korrata.

„Anne Paluver ikka veel 27!“ etendub 19.01 Rapla kultuurikeskuses, 14.03 Kuimetsa rahvamajas ja 23.03 Märjamaa rahvamajas kell 19, piletid kohapealt ja Piletilevist.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare