spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KultuurKukitemuki: Uudishimu viib koorilaulja teadust tegema

Kukitemuki: Uudishimu viib koorilaulja teadust tegema

Riinimanda kooristuudio 35. tegutsemisaastale pühendatud konverentsi üks osa keskendus vilistlastele, kes on oma edasise elutee sidunud teadusega. Päeva juhtinud Andero Uusberg sõnas, et Riinimandas õpetati neid laulmise kõrvalt kompama asju, mida kombata ei saa, maitsma asju, mida maitsa ei saa, nägema asju, mida näha ei saa.

Mõned koori vilistlased on saanud julgust jätkata sarnase tegevusega, tutvuda kogemusetaguse maailmaga, saades teadlaseks, kes uurivad, kuidas asjad päriselt on, mitte kuidas kogemused tunduvad. Konverentsile oli kutsutud väga väike osa Riinimanda teadlasvilistlastest, piiritledes valiku Riinimanda ühe lennuga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused