13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportAvis Utilitas Rapla teenis Keilas hooaja kaheteistkümnenda võidu

Avis Utilitas Rapla teenis Keilas hooaja kaheteistkümnenda võidu

Avis Utilitas Rapla kirjutas reede, 13. jaanauri õhtul oma kontosse igati teenitud võidu kui võõral väljakul alistati Keila KK 85:71. Peale kaotatud esimest veerandaega juhtis ülejäänud aja kohtumist Rapla ning vastaseid ohtlikult lähedale ei lubatud. Tähelepanuväärne oli see, et Rapla pidi hakkama saama ilma mängujuht Tyler Cheese’ita, kes jäi kõrvale vigastuse tõttu.

Algviisikud:

Keila KK: Marcis Vitols, Kristen Kasemets, Kaido Saks, Matej Radunic, Ivan Mikhieiev

Avis Utilitas Rapla: Rait-Riivo Laane, Markus Ruubel, Obrad Tomic, Kendall Stephens, Tormi Niits

Esimesel veerandajal nägi tõelist viskekontserti, kui kaugviskeid tabasid mõlemad meeskonnad. Rapla poolelt olid joone tagant täpsed Rait-Riivo Laane, Markus Ruubel ja Kendall Stephens. Keila jaoks oli tagasilöök see, et Marcis Vitols pidi esimesel veerandajal vigastuse tõttu väljakult lahkuma. Esimese kümne minuti järel oli seis 21:20 Keila KK kasuks.

Teisel veerandajal pani Rapla oma paremuse maksma. Esimese kuue ja poole minutiga oli Keila visanud kõigest kaks punkti. Sealt edasi kasvatasid nad skoori siiski rohkem. Kendall Stephensi eestvedamisel hoidis Rapla mugavat eduseisu ning esimene poolaeg lõppes 41:29 külalismeeskonna eduseisus. Keila püssi põõsasse ei visanud, kuid Raplale lähemale tulla neil ka ei õnnestunud. Rapla uusima täienduse Derrick Woodsi tabav kaugvise tõstis kolmanda veerandaja keskel eduseisu juba 13 punkti peale 44:31. Obrad Tomic pääses viimasel sekundil veel viskele, kuid korvi see pall ei kukkunud. Avis Utilitas Rapla võitis kolmanda veerandaja 65:51.

Neljanda veerandaja keskel hakkas mäng vaikselt ent kindlalt Rapla sülle vajuma. Indrek Suneliku kaks tabavat vabaviset tegid viis minutit enne lõpusireeni Rapla eduseisuks 74:61. Sealt edasi ei paistnud Keila poolelt ühtegi lootuskiirt, et kaotusseisu tagasi mängida. Viimasel minutil teenis Sven Kaldre veel viienda isikliku vea ja pidi väljakult lahkuma ent midagi suurt see ei muutnud. Lõpusireeni kõlades olid Rapla võidunumbrid 85:71.

Mängujärgses intervjuus Delfi TV-le ütles Rait-Riivo Laane, et Rapla püüdis mängida kiiresti, mis tingis kohati kehvemaid otsuseid rünnakul. “Tahtsime mängu kiireks ajada. Võitlust oli palju ja kumbki pool kaitses järgi ei andnud. Müts maha Keila ees, nad mängisid südilt. See oli hea mäng publikule, atmosfäär oli saalis hea,” ütles Laane.

Kendall Stephens viskas Rapla poolelt 17 ja Obrad Tomic 16 punkti. Indrek Sunelik tõi 13 silma. Rait-Riivo Laane toetas omasid 12 punktiga ning jagas lisaks 11 resultatiivset söötu. Keila KK resultatiivseim oli Matej Radunic, kes viskas 17 punkti.

Avis Utilitas Rapla jaoks oli see hooaja kaheteistkümnes võit ning ühtlasi ka teine järjestikune võit. Paf Eesti-Läti korvpalliliigas annab see praegu kuuenda koha. Rapla järgmine mäng toimub teisipäeva, 17. jaanuari õhtul Sadolin spordihoones kui külla oodatakse Riia VEF-i.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare