1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
ArtikkelHoiukodu rõõmud kaaluvad üles murekohad

Hoiukodu rõõmud kaaluvad üles murekohad

Umbes kolmekümnes loomapäästega tegelevas organisatsioonis on kodu ootamas rohkem kui 1000 kassi. Iga tänavalt tulnud kass aga sealt abi ei saa ja siin tulevad appi hoiukodud ja suure südamega inimesed, kes vabatahtlikult on valmis oma aega ja energiat loomade heaoluks panustama.
Üks selliseid inimesi Raplamaal on Kelly Sadivski, kellel on loomade eest hoolitsemise kogemust juba kaheksa aastat. Esimest korda abistas ta looma 15-aastasena ja see oli väga emotsionaalne kogemus. Kelly päästis vaid nädalase kutsika kevadkülmade käest kuudist, kus tema õed-vennad olid juba hukkunud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused