spot_img
1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 30 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ValladMärjamaa valdAutoplekksepp Einar Kurrusk napsas noore meistri tiitli vastupidiste ootuste kiuste

Autoplekksepp Einar Kurrusk napsas noore meistri tiitli vastupidiste ootuste kiuste

Noor meister Einar Kurrusk õpib Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolis autoplekksepa erialal. Tiitli seadis ta endale eesmärgiks juba viis aastat tagasi.

Einari püüdlustele noore meistri tiitli nimel sai kaasa elada teleekraani vahendusel saates „Noor meister“. Võistlustulle astus kaheksa noormeest Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolist, Tallinna Lasnamäe mehaanikakoolist ja Tartu rakenduslikust kolledžist.
Noore meistri võistlusest kuulis Einar umbes viis aastat tagasi. Tollal oli ta oma õpingute alguses ja ütles oma õpetajale, et pole veel mõõduvõtuks valmis. Samas andis ta lubaduse, et viie aasta pärast paneb end proovile ja kasutab senist aega oskuste parandamiseks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused