-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SisuturundusSisuturundus: KAI RIMMEL: EKRE võit Riigikogu valimistel toob Eestile parema elu

Sisuturundus: KAI RIMMEL: EKRE võit Riigikogu valimistel toob Eestile parema elu

Kandideerin Riigikogusse, et kaitsta Harju- ja Raplamaa inimeste huve, kelle töökus muutis siinsed vallad kogu Eestile silmapaistvalt ilusaks.

Seisan vastu Kaja Kallase ja Reformierakonna laastavale poliitikale ning kindlustan Eesti pered kodulähedaste koolidega, püsiva elektrivarustusega ja heade teedega.
Perekonda kavandatakse kogu eluks, kuid Reformierakonna valitsus planeerib perepoliitikat lühiajaliselt. Riigi juhid peavad andma endast kõik, et Eesti pere tunneks ennast kindlalt ja julgeks saada lapsi. EKRE annab meie peredele pikaajalise kindlustunde.
Veel halvemini mõjub, kui Kaja Kallase valitsus murrab noortele peredele antud lubadusi. Kui mõned aastad tagasi meelitati noori maale elama, siis nüüd tõmmatakse neil vaip jalge alt ära. Sulgetakse väikeseid koole ja lasteaedu, mis hävitab kogukonna elujõu. Kui inimesed on mitmeid aastaid investeerinud maakohas kodu rajamisse, siis infrastruktuuri sulgemine tähendab, et riik pettis neid. Eesti rahvusriik püsib üksnes tänu tugevale perekonnale.
Me ei saa lubada olukorra jätkumist, kus iga suurem tuulehoog ja lumesadu kustutab Tallinnast väljaspool tuhandetes kodudes valguse, ehkki nuumame riigile kuuluvat Eesti Energiat üha kasvava elektri hinna tõttu hiiglaslike summadega.
EKRE lubab, et Eesti pered võivad meie edu korral olla kindlad kodulähedastele koolidele, püsivale elektrivarustusele ja headele maanteedele. Meie täidame valijale antud lubadused.
Kartelliparteide juhtpoliitikud kindlustavad endale soodsat karjääri Brüsseli koridorides rahva arvelt. EKRE poolt hääletades teete lõpu silmakirjalikule ja valelikule poliitikale.
Harju- ja Raplamaa inimesed ootavad südame värinal järjekordse kaevandusettevõtja tulekut, kes soovib õitsva kodutanuma muuta tolmavaks karjääriks. Brüsseli asjameeste soositud Rail Balticu raudteetrassi ehitamine on lootusetult takerdunud, kuid maksumaksja raha pumbatakse soodesse kasutute viaduktide ehitamisse. Valitsus teeskleb, justkui sooviks karjääride rajamisel teha koostööd valdadega ja kohalike inimestega, kuid lubadused osutuvad petlikuks.
Pole kindel, et meil jätkub maavarasid nii raudtee kui ka maantee suurprojektidele. Harju- ja Raplamaa elanikud vajavad ennekõike just korralikke teid. Isegi Euroopa Liit heidab ette, et Reformierakonna valitsus pole suutnud hakata riigile olulistes põhisuundades korralikke maanteid välja ehitama.
EKRE tõestas valitsuses olles, et majanduse elavdamiseks tuleb maksusid ja aktsiise julgelt langetada. Maksude alandamisest saab EKRE tähtis ülesanne, kui me moodustame valitsuse. Madalamate maksudega elavneb majandus, laekumised riigieelarvesse suurenevad, hinnad langevad ja rahvas tuleb toime ilma abirahadeta.
Praegu teised riigid langetavad meie ümber energia hindasid, kuid Kaja Kallase valitsus ei tee seda ja kaotame konkurentsivõimes.
Tunnen uhkust, et EKRE sai lahkuva Riigikogu volituste ajal võimaluse olla valitsuses ja mina töötada Riigikogus. Saime endid näidata tahtejõulise ja teovõimelise erakonnana. Mina sain kogemuse riigijuhtimise kitsaskohtadest ja sellest, mida teha, et elu Eestimaal paremaks muuta.
Ma olen pühendanud oma elu Eestimaa tuleviku paremaks muutmisele. Soovin EKRE võitu, et teeksime lõpu poliitilisele korruptsioonile, valetamisele ja probleemide ees pea liiva alla peitmisele.
Riigikogus saab minu missiooniks jätkusuutlik, teaduspõhiselt juhitud areng, mis loob kasuliku majanduskeskkonna nii ettevõtjatele kui ka igale inimesele.
Riigikogus lähtun järgnevast:
Energiahinnad alla, et peatada rahva vaesumine.
Tagame riigi ja üksikisiku julgeoleku.
Luban tõde ja ausat riigijuhtimist.
Lähtun Põhiseadusest, mis kohustab meid kaitsma eesti keelt ja kultuuri.
Seisan traditsiooniliste pereväärtuste, noorte perede ja laste toetamise eest.
Võitlen, et iga eakas inimene võiks elada inimväärselt oma kodus.
Pingutan, et arstiabi muutuks igale inimesele kättesaadavaks.
Nõuan, et rahvas saaks ise valida presidenti.
Astun vastu massilisele ja ebaseaduslikule immigratsioonile.

9 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
29. jaan. 2023 11:53

Ekre kunagine tulek oli ilus ja jõuline – väljaütlemistes oldi julged ning katsed rahva arusaamu muuta võitsid nii mõnegi südame. Aga siis juhtus midagi ekre enda ajudega ja julged jutud muutusid skandaalideks. Rahvas peletati endast eemale ja kindlasti oli rahva hirmutamisel abiks ka reformikate (loe: oravate) vastutöö ja propaganda. Selles ei ole midagi uut, oravad on oma näritud pärklite koori kõikjale loopinud ja selle prahi koristamine võtab meie riigil aega palju rohkem kui üks valitsemisaeg selleks võimalusi pakub ! Oravatest ei tahaks üldse rääkida aga … kui normaalne loom hoiab oma kodu korras ja hoolitseb järelkasvu eest, siis meie oravapärdikud… Loe edasi »

Eestlane
30. jaan. 2023 08:41

Ma saan kuidagi saan veel aru sellest, et EKRE on täis mingeid ajudeta, räuskavad jorsse, aga et ka väliselt viisakad daamid võivad nii lollid olla, sellest on juba lihtsalt kahju.

Hundu190
30. jaan. 2023 10:12

Jutt on hea. Langetame, langetame, langetame. Aga kuidas küll raha selleks langetamiseks saadakse, seda ei räägi keegi. Järelikult peab ka midagi tõstma. Järjekordne udune jutt järgmiselt erakonnalt.

külamees
30. jaan. 2023 10:47

Eriti hea juhtimismudel pakuti välja meie endise Järvakandi aksakali poolt kes vallavanemana ütles et valla/riigi juhtimine on nagu bussiga sõit kus tema juhib ja rahvas tagapool oksandab.

Meelis
1. veebr. 2023 15:21

Ega vist mitte ükski erakond peale ekre ei soovigi mingisuguseid muutuseid. Mina hääletan seekord küll nende poolt, sest keegi peab hakkama taltsutama suurte korporatsioonide nagu Eesti Energia omavoli ja hinnaga manipuleerimist

Meelis
1. veebr. 2023 15:24

Meil on kõik teenused vist juba maailma kallimad, elu maal on muutunud võimatuks, koole, lasteaedasid järjest suletakse, ettevõtted lähevad pankrotti. Ja selle juures räägib meie Peaminister, et see ongi normaalne. Ei, sellele tuleb vastu hakata ja ainuke kes seda teha soovib on EKRE.

Janar
1. veebr. 2023 16:12

Jah, valige õige erakond enne kui Kaja Kallas koos lapse isaga paneb pihta/erastab meile kõigile üliolulise Elektrilevi

Anne
1. veebr. 2023 16:16

Valige ükskõik keda, peaasi, et saaks lahti sellest totust valitsejannast!

Lembit
1. veebr. 2023 16:21

Põllumeestelt võeti ära odavam traktoriküte ja varsti seoses selle co jamaga võetakse ära ka traktorid ise. Hääletage maha see inimvaenulik seltskond, kellele oma inimesed on ainult number paberil.