0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
ValladKehtna valdSilleri lasteaed läbis uuenduskuuri

Silleri lasteaed läbis uuenduskuuri

Kehtna lasteaia Siller renoveerimise teine etapp jõudis lõpule. Lastel on nüüd paremad mängimisvõimalused ja mugavam toimetada.

Teises etapis vahetati välja lasteaia siseuksed, valati koridoride uus põrand, värskendati koridoride seinad, renoveeriti võimla (lagi, seinad, põrand) ning laiendati rühmade esikuid. „Eelnevalt kirjeldatu oli vajalik, kuna siseruumide seisukord ei olnud kiita (vajunud põrandad jne) ning viimasest suuremast remondist oli aega kõvasti möödas,” rääkis Kehtna lasteaia Siller direktor Elerin Kaselt. Investeeringu suurus oli ligikaudu 200 000 eurot.
Lasteaiahoone renoveerimine algas juba 2020. aastal. Esimeses etapis soojustati katus, välisseinad ja sokkel. Maja sai ka uue katusekatte.

„Vahetati kõik aknad ja välisuksed. Uuendati küttesüsteem, rajati soojaveevarustus kaugkütte baasil. Rajati uus ventilatsioonisüsteem ja jahutussüsteem rühmaruumidesse. Katusele paigaldati 36 päikesepaneeli, mis toodavad elektrienergiat,” kirjeldas Kaselt. Kohandada oli vaja ka hoone tuleohutussüsteeme ja uuendada kogu lasteaiahoone elektrisüsteem.

Tulevikku vaadates soovib lasteaed, et ka nende bassein saaks uuendatud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused