spot_img
-1.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 apr. 2023
UudisedMaria Mettas pälvis kogukonna innustaja auhinna

Maria Mettas pälvis kogukonna innustaja auhinna

TaevaniMaani meistrikoja perenaine Maria Mettas pälvis pühapäeval, 19. veebruaril Eestimaa uhkuse galal kogukonna innustaja tunnustuse. Mettase kõrval pälvis erinevates kategooriates tunnustuse veel üheksa tublit eestimaalast. Sündmuse otseülekannet sai jälgida TV3 vahendusel.

Maria Mettas sai oma auhinna kätte neljandana ning selle ulatas talle klaasikunstnik Agnes Torm. Mettas ütles, et Eestimaa uhkuse gala oli tore ja südamlik ning eriti valmistas heameelt see, et kohtuda sai teiste laureaatidega. “Kõik olid südamlikud ja toredad,” sõnas ta. See, et Mettas ühe tunnustuse pälvib, oli selge juba neljapäeval, 16. veebruaril, kuid siis polnud veel selge, millises kategoorias talle see antakse.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused